LA CONCEPCIÓ DEL PROJECTE

El documental que es presenta és el testimoni directe de Cristina Kaufmann sense talls. En ell la transmissió a través del rostre és essencial, considera Francesc Grané : "no només parla el que diem amb paraules: el rostre, per si sol, ens diu qui som. Volia fer un documental que transpirés bellesa perquè la bellesa -per si sola- és expressió de Déu. Buscava una combinació harmònica amb l'expressió de Kaufmann. I buscava, per l'altre costat, fugir dels clixés que es fan servir quan es fa referència al llenguatge religiós".

Presentació a la Comunitat del Carmel de Mataró

La presentació estrictament per a la Comunitat del Carmel on va viure Cristina Kaufmann es va fer el 20 d'octubre, l'endemà del que hagués estat el seu aniversari, i davant la presència de dues germanes Kaufmann arribades de Suïssa. La Comunitat va acollir molt positivament el documental i en va destacar l'espontaneïtat, la naturalitat, el seu somriure constant, la comoditat amb què es va sentir en aquesta entrevista.

Però també va remarcar que abordava els temes centrals de la vivència quotidiana que tenia Cristina Kaufmann. El pròxim dia 24 s'estrenarà a la comunitat del Carmel de Mataró, aquesta vegada obert a tot el públic, a les 21h.