eulogos media ofereix un servei que pensa la comunicació de forma global, més enllà d’estratègies o accions puntuals i aïllades. Comunicació i entitat institucional i corporativa. Disseny gràfic i imatge corporativa.

eulogos media parteix de la base que en un mercat cada vegada més competitiu, el fonamental és la IDENTITAT, una identitat que està en permanent negociació i intercanvi amb el context. eulogos media disposa d’un gabinet de professionals dedicat íntegrament a descobrir la identitat diferencial de cada projecte, empresa i institució.


eulogos media incorpora professionals i directius d’empreses que han dut a terme, entre d’altres, alguns d’aquests projectes:
CONSTRUCCIÓ DE MARCA:
MARATÓ OLÍMPICA’92
BARNA CENTRE
CONTROL COM - Gat Mòbil "Whiskas" -
EIX Comercial de Lleida
  DISSENY GRÀFIC
PORT AVENTURA: Oficines de Construcció, Retolacions diverses a Port Aventura, Props Western, Gran Cañón del Colorado, “Maquetes vaixells teledirigits”, “Nus de mèxic”, “Nus de Xina”, “Nus de Polinèsia”, “Nus de Xina”, “Nus de Xina Teatre”, “Efectes Especials”, “Gàbia per ocells exòtics”, Atracció “Stampida”, Atracció “Tomahaw”